Vergelding of Vergeving

19 juni, 2020

Lieve paps en de broeder- en zusterschap van het licht,

De zaken die het licht niet kunnen verdragen komen langzaam aan het licht. Het politiegeweld in Amerika, de opstanden en protesten, de vragen of het wel klopt en de maatregelen die zijn genomen betreffende het virus. En ik voel dat er veel in de lucht hangt. Explosieve energie. Kunnen jullie weer iets meer vertellen.

Ja lieve Bon en fijn dat je er bent. Het is belangrijk om deze boodschappen te blijven delen omdat deze resoneren bij veel mensen, in hun hart. En het is belangrijk dat we blijven stijgen in bewustzijn, vooral diegenen die bewust zijn. En hiermee bedoelen we direct: laat je niet verleiden tot uitingen over datgene wat aan het licht komt. Het pad is namelijk dat we alleen kunnen groeien in bewustzijn als we die daden direct vergeven en niet vergelden. Je kunt zelf al het verschil voelen tussen die twee paden.
En vergeven is niet iets waar het rationele verstand iets van kan maken omdat het wonderlijk is. Vergeven is een wonder en de mens is dan in directe verbinding met zijn eigen ziel. In de ziel zit namelijk de kracht van vergeving. Iedere vergevings-kwestie brengt de mens dichterbij zijn eigen ziel en daardoor ook bij de Goddelijke bron.

We hebben geen oordelen over wat er gebeurt, ook niet over de misstanden, onwaarheden en daden tegen de mensheid. Dit is al jaren aan de gang zonder protest. Nu is er zoveel energie opgebouwd dat dit explodeert. Het kan niet langer zijn in het groter plan tot transformatie en stijging van de frequentie. En die frequentie houdt in het vestigen van de broeder en zusterschap op aarde. Laten we helder zijn: zowel het slachtoffer als de dader hebben liefde en begrip nodig. De remedie werkt voor beiden hetzelfde. Terug naar het hart, terug naar je essentie.

In de tussentijd zullen juist die zaken die nu zichtbaar worden het vuur, het onrecht, machteloosheid en boosheid wakker maken in de mens. En dan opnieuw staat de mensheid voor de keuze, ieder mens staat voor de keuze: vergelding of vergeving.

Wees wijs, want in iedere gedachte ligt vergeving of vergelding. Iedere gedachte van vergelding creëert energie die ervoor zorgt dat het manifesteert. Mensen die dit lezen vragen we te kiezen voor de vergevings-gedachte.
Belangrijk om te begrijpen. Het is het licht dat die zaken in het donker zichtbaar maakt, zowel in de wereld als in jou. Dat is al een vooruitgang aangezien die zaken zich eerder in de schaduwen afspeelden en nu in het licht.

Dan is nu de keuze: terugvallen in de schaduw door het uitleven van je eigen vuur, onmacht en onrechtvaardigheid of stil worden en dat wat zichtbaar wordt in jou en in de wereld vergeven. Het speelt zich allemaal af op energieniveau en als je dat begrijpt dan weet je ook dat daar je werk ligt.

Is dat voor iedereen, Pap? We hebben toch ook de voorvechters nodig om dingen aan de kaak te stellen?

Ieder zijn rol hier op de aarde Bon. Degene die dit lezen zullen de schaduwen in zichzelf in het licht zetten waardoor ze energetisch een heldere zuivere lucht de wereld in sturen. En een lichtbrenger brengt alleen maar zaken aan het licht  Waar het om gaat is de keuze daarna: vergelding of vergeving.

Dank jullie wel broederschap van het licht en paps natuurlijk.

 Bonnie

Iedere ochtend na- vrij kun je me live volgen om 8.30 uur:
Op Facebook: https://www.facebook.com/LevensCollege/⁣
Op Instagram: https://www.instagram.com/bonniebessem/
Op YouTube: https://www.youtube.com/c/BonnieBessem

Over Bonnie Bessem

Bonnie Bessem (1968) is psychologe, auteur, medium en levenscounselor. Bonnie schrijft om mensen te inspireren, aan het denken te zetten en te ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hier kun je je inschrijven voor Bonnie’s nieuwsbrief