Over Grootsheid

23 september, 2017

Hé Pap en de groep,

Wat spannend, het boek Hemeltaal, dat bijna uitkomt, wordt nu ook al in het Engels vertaald en door een editor in boekvorm gemaakt. Bijzonder! Opeens gaat het snel, ook de interesse in het buitenland.
Ja ja, ik weet dat jullie me hier al eerder beelden over hebben laten zien en toch is het een feest om het dan te zien gebeuren.

Ha Bon,
Ja heerlijk hè om in het veld van oneindige mogelijkheden deze toekomst te zien gebeuren. En nog steeds kun je op ieder moment je eigen toekomst her-creëren. Het is maar net waar jij je gedachten naar toe brengt en waar je met je gevoel leven in blaast. Zoals we al eerder aangaven: laat je licht maar stralen!

Ja Pap, ik noem het graag: laat je zon maar stralen!

Weet je Bon wat we je willen doorgeven, is iets waar we eerder over hebben gesproken en zoals je doorhebt kun je niet genoeg herhaling krijgen aangezien er altijd een deel in je is wat het gewoonweg weer vergeet.
Grootsheid kun je op 2 manieren bekijken:
De eerste is vanuit aardse grootsheid en de persoonlijkheid. Dit kun je ervaren door een gevoel van er is niet genoeg, ik ben niet genoeg, ik moet veel meer van mezelf laten zien. Dit gaat dan vaak gepaard met gevoelens van druk, stress en een moeten.
De tweede is de grootsheid van de ziel. Deze voelt als het volgen van je passie. Geeft gevoelens van vrijheid, motivatie en bovenal vreugde. Een kenmerk is dat het proces een avontuur is en je niet zo zeer gericht bent op het eindresultaat.
Beiden kunnen de effecten hebben van grootsheid op aarde, werkelijk iets manifesteren en bekendheid hierover krijgen. Er is echter 1 groot verschil. Grootsheid van de ziel gaat gepaard met vreugde en een groter gevoel van ontspanning, terwijl grootsheid vanuit de persoonlijkheid gericht is op prestatie, image en bekendheid. Bij het laatste is dat het doel. Bij de ziel is delen het doel.
En het mooie is dat je dit verschil direct in je eigen hart kunt waarnemen.
Wij geven niet aan of het één beter is dan het ander want bij beiden kun je fantastische manifestatie brengen naar de aarde. Het mooie is echter dat vanuit de grootsheid van de ziel alles goed, is ongeacht wat je op aarde manifesteert. Lijkt tegenstrijdig he? Het gaat om de stress die je op het eindresultaat legt. Stel je eens voor dat je dat niet meer zou doen.

De vraag is natuurlijk wel waar is je gevoel van grootsheid aan gekoppeld. Is het ter bevordering van de wereld of ter bevordering van jouw persoonlijkheid.
Zoals je weet hebben we je ook dit laten zien bij het opzetten van Het LevensCollege en vanuit welk gedachtegoed je samen kunt werken en vooral kunt delen.

We leven in een tijd waarin delen belangrijk wordt. Elkaar ondersteunen en samen het licht verspreiden want wanneer het licht zich verbindt dan….
Heb je een idee hoe de aarde eruit zou zien als ieder de kans krijgt en neemt om in zijn of haar eigen grootsheid van de ziel te gaan staan? Stel je eens voor….

En juist deze voorstellingen zijn essentieel voor de manifestatie.

Zo ga nu maar even naar je ziel; dat prachtige licht in je. Haal een paar keer diep adem en voel het licht verspreiden door je lichaam. Je hart gaat open als een prachtige lotusbloem… je komt tot rust.
Voel je dat? Dat je kunt stralen en kunt Zijn?

Dat is grootsheid!

Dank je wel Pap.

Over Bonnie Bessem

Bonnie Bessem (1968) is psychologe, auteur, medium en levenscounselor. Bonnie schrijft om mensen te inspireren, aan het denken te zetten en te ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hier kun je je inschrijven voor Bonnie’s nieuwsbrief