Over Bonnie

Ik heb zo’n geluk gehad dat ik als kind de ongeziene wereld, mijn thuis nog kon zien en ervaren. Als jong kind wist ik al wat ik naar de aarde kwam brengen: mijn kennis van de ongeziene wereld, van onze werkelijke zijn en het vermogen anderen dit te laten ervaren.

Na mijn middelbare school ben ik Psychologie gaan studeren en heb ik daarnaast een opleiding voor Kundalini Yogalerares gevolgd. Als psychologe geloofde ik al niet dat er iets mis is met ons. We zijn gewoon vergeten wie we werkelijk zijn. Daarom geef ik geen therapie maar training. Ik heb altijd geweten tot hoeveel we als mens in staat zijn en dat we nog maar weinig gebruik maken van ons potentieel.

Ontdek wie je in wezen bent en waartoe je in staat bent. We zijn geen speelbal van toevalligheden.
We zijn mede-Scheppers van ons leven!

Jarenlang heb ik mensen mogen trainen in het mediumschap gecombineerd met de Psychologie en in is een droom uitgekomen: het oprichten van Het LevensCollege samen met dierbare vriendinnen/collega’s.


Mijn droom

Samen met jou de wereld een stuk lichter maken. Lichter van zorgen en stress en vooral lichter maken door kennis van de ongeziene wereld, jouw Thuis!

Een belangrijke boodschap kwam door vanuit de ongeziene wereld tijdens de zondagcirkel.

 

En hier een koste uitleg over de Levensinitiaties:

Je kunt mijn boeken lezen, de podcasts volgen, de meditaties en online opleidingen volgen en we kunnen elkaar ontmoeten tijdens livetrainingen en events. Ik hoop jou te mogen inspireren om samen verder te groeien in hoe wij als mens zijn bedoeld en je bewust te maken van al jouw prachtige kwaliteiten.

Je kunt alle inspiraties en podcasts terug vinden op mijn YouTube Kanaal.
Samen met Irina, mijn grote liefde en levenspartner geven we iedere dinsdagochtend om 08.30 een live meditatie en vrijdag de nieuwe wereld podcast om 9.00 uur.

En samen hebben we een prachtig programma waar je ieder seizoen kunt instromen en de eerdere versies nog kunt volgen: Zet je ZON maar aan

Liefs Bonnie

 

 

 

 

Hier kun je je inschrijven voor Bonnie’s nieuwsbrief