Hier kun je je inschrijven voor Bonnie’s nieuwsbrief

Ontmoet je dierbaren

Een bijzondere meditatie opgenomen tijden het Mediumschap Event. Ga mee naar de ongeziene wereld en ontmoet je dierbaren.

Over Bonnie Bessem

Bonnie Bessem (1968) is psychologe, auteur, medium en levenscounselor. Bonnie schrijft om mensen te inspireren, aan het denken te zetten en te ondersteunen. Op dit moment schrijft ze over de boodschappen die ze ontvangt van haar vader die 28 juli 2015 naar huis is gegaan.

Een reactie op “Ontmoet je dierbaren

  1. Edith Buitenkant schreef:

    Wow, mijn partner is 24 oktober jl. Naar huis gegaan en ik voel hem nog steeds. Tijdens deze meditatie had ik een prachtige ontmoeting met hem. Voel mij zo dankbaar. Het is geweldig te m9gen voelen dat hij op zo’n prachtige plek is. Ik heb het gevoel dat hij mij enorm helpt in het vinden van mijn weg zonder zijn fysieke aanwezigheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *