Blijf op de hoogte van Bonnie’s nieuws, blogs en aanbiedingen

Gratis meditaties

Hieronder kunt u enkele meditaties & visualisaties van Bonnie Bessem beluisteren. In de webshop kun je tevens nog meer (uitgebreide) meditaties vinden. In iedere podcast geven wij (Yvette en Bonnie) ook een visualisatie. Kijk ook bij de Intentie meditatie en het Heldenverhaal meditatie


1. De Zon

Verbinding maken met je eigen ziel. Met deze visualisatie worden we ons bewust van onze essentie.


2. De 3 Kristallen

Geniet van het plaatsen van de 3 kristallen. Het geeft helder denken, voelen en zijn.


3. Visualisatie voor de Hemeltaalgroepjes

Een visualisatie die gebruikt kan worden in de Hemeltaal groepjes. Deze meditatie begeleidt je om verbinding met je dierbaren die al Thuis zijn te maken. Nadat je de verbinding hebt gelegd ga je schrijven. Net alsof je met ze schrijft. Hoe meer je dit oefent hoe duidelijker de boodschappen gaan worden.


4. De grace van standvastigheid

Een belangrijke grace in ons leven is die van standvastigheid. Hou je vast aan je doelen, aan je wensen en aan jouw eigen zielenpad. Wees volhardend vol vertrouwen. Geef niet op bij tegenslagen.

 

Over Bonnie Bessem

Bonnie Bessem (1968) is psychologe, auteur, medium en levenscounselor. Bonnie schrijft om mensen te inspireren, aan het denken te zetten en te ondersteunen. Op dit moment schrijft ze over de boodschappen die ze ontvangt van haar vader die 28 juli 2015 naar huis is gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *