Het plan voor alle mensen op aarde

19 juni, 2020

16 juni

Ha Pap en de Broederschap,

Ja zoals jullie al hadden voorspeld begin januari open veel mensen vrijwillig en onvrijwillig hun ogen en worden steeds meer zaken zichtbaar voor iedereen. Wat me het meest opvalt is dat we op een punt komen dat we bepaalde zaken niet meer tolereren zoals discriminatie of het feit dat er veel informatie door de overheid wordt achtergehouden en nu opnieuw de demonstraties tegen de nieuwe wetten die onze vrijheid beperken.
Daarnaast valt het me op dat in het begin van de corona tijd alles even rustig was maar dat voelt nu als een stilte voor de storm en de storm is begonnen.
Ook in mij en ook de dingen die de laatste dagen in mij zelf aan het licht zijn gekomen.
Kunnen jullie iets meer vertellen?

Ja mooi Bon, welkom in je echte zelf want dat is er gebeurd. Je hebt Jou gezien en je bent gezien door jouw healteam (wij hebben een team van 6 mensen die samen zitten voor de healingen en wat gevraagd wordt). Dat heeft even tijd nodig om in te dalen.
Door die dingen die aan het licht komen in je op te ruimen, wat je zeer intensief de laatste maanden hebt gedaan heb je de toegang gegeven om jouw ziel nog meer te laten stralen. En heel bijzonder, je hebt de essentie van je ziel ontdekt. En dit krijg je inmiddels ook terug van velen om je heen die dat ook in je ogen en uitstraling zien en voelen. We vinden dat je er nog lang over hebt gedaan omdat je al velen aanwijzingen hebt gehad 

Nu is dit ook het plan voor alle mensen op aarde. Eerst alles aan het licht laten komen dus ook die dingen die je liever niet wilt zien. Dan opruimen en dan kan jouw ziel zich kenbaar maken.

En dit plan is er ook voor de aarde. Eerst alles opgraven wat is vervuild. De afvalberg en het plastic, de uitputting van de aarde en haar grondstoffen. De mens put de aarde en haar eigen lichaam uit om er dan achter te komen dat het plotseling niet meer werkt.
Dan opruimen en zodat de aarde weer de gelegenheid krijgt om te gaan stralen in al haar pracht in de natuur, het water, land en lucht. Dan ontstaat het paradijs.

En die zag jij nu Bon, in jou. En die kan ieder mens vinden en zien in zichzelf en dan ontstaat die op de aarde. En het maakt niet uit waar je mee begint omdat alles op elkaar invloed heeft. Je ziet al hoe je als 1 mens weer zoveel anderen kunt aanraken…..én bewust kan maken.

Het vraagt wel om moed en doorzettingsvermogen, twee kwaliteiten die essentieel zijn voor de mens om te ontwikkelen. En dat is precies wat zich nu aan het ontwikkelen is bij steeds meer mensen. En wanneer er steeds meer mensen moedig worden dan stijgt de frequentie van de aarde. Laat je moed en doorzettingsvermogen niet verminderen door aanvallen van je denken in angst en twijfel. Leer dieper te vertrouwen op jouw hart die jou nog nooit in de steek hebt gelaten.

Dit was belangrijk Bon, wat er bij je gebeurde en zal een mega effect gaan geven. Kleine stapjes hebben op den duur een grote afstand afgelegd.
En voor iedereen die leest. Je hoeft niet alles alleen te doen. Ieder heeft zijn haar eigen taak, missie of gewoon zijnsstaat. Als je maar jouw innerlijke roep volgt. En daar zullen wij je bij helpen. Doe alsjeblieft even je ogen dicht en voel onze zegening. Je bent nooit alleen.

Dank jullie wel,
 Bonnie

Over Bonnie Bessem

Bonnie Bessem (1968) is psychologe, auteur, medium en levenscounselor. Bonnie schrijft om mensen te inspireren, aan het denken te zetten en te ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hier kun je je inschrijven voor Bonnie’s nieuwsbrief