Het geboortekanaal waar we ons nu in bevinden

16 december, 2020
Pap en de Broeder en zusterschap van het Licht,
Mooi hoe jullie eerst spraken over de barensweeën en dat we nu in het geboortekanaal zitten.
Ja lieve Bon, in het midden van het geboortekanaal waarbij je soms in een staat van moedeloos en machteloosheid kan komen omdat je denk dat er geen eind aan komt. Het is donker en de vrijheid de ruimte die je eerder had is er niet. Het voelt als een strak korset om je heen waarbij je bijna geen lucht krijgt.
Jullie komen uit het donker en denken dat dat nog veiliger is dan door deze tunnel heen naar het licht. Want dat is wat er gebeurt. Dat wat veilig leek duwt je uit de baarmoeder om in je eigen licht te komen staan. En ook al lijkt het eng en vallen financiële, lichamelijk en emotionele zekerheden om je heen weg je krijg ervoor een zekerheid terug die niet is van deze aarde. Dat komt omdat jullie ook niet van deze aarde zijn. Je krijgt de zekerheid terug van je eigen licht, van het besef van je eigen essentie en je krijgt een eeuwige zekerheid terug van bestaan. Hierdoor zal je ervaren dat de wereld van angst gaat veranderen in de wereld in liefde. En niets kan het nu meer stoppen, ook jij niet ?
En vooral de angst niet want die is slechts angstig en zoals we eerder al aangaven, gevoed met liefde blijft er licht over.
Dus met andere worden: hou vol, vertrouw ook al weet je niet wat er aan het einde van het geboortekanaal zichtbaar wordt. Hou elkaar vast aangezien jullie samen hierin zitten, notabene de hele wereld en al haar wezens. Zo staan alle wezens van de aarde onder invloed van de planeten.
Zoals Jezus werd geboren zo zullen jullie worden geboren. Allen, niet één Messiah maar allen.
Aan de vrouwen willen we vragen om zachtheid te brengen aan het geboortekanaal. Uit jullie zal een nieuwe wereld worden geboren. Aan de mannen willen we vragen om zachtheid te brengen in het geboortekanaal. Overgave is het woord. Als iets geboren mag worden dan houdt niets het meer tegen.
Heel praktisch: de mensheid is in staat zichzelf en de ander te helpen, daar hebben jullie niet een regering voor nodig. Ben je in staat hulp te bieden, financieel, emotioneel, een luisterend oor, wat houd je tegen?
Wachten op instituten die nog in angst en tekort leven is geen nieuwe wereld creëren. Vanuit je hart voelen wat jij te bieden hebt wel.
En soms ben jij degene die wat ondersteuning nodig heeft. Wees niet bang het te vragen aan de ander en vooral aan het universum.
Leer de kracht van manifestatie kennen; vraag om hulp, creëer het beeld en breng het met liefde en dankbaarheid het universum in. Het zal op diezelfde wijze reageren. Altijd.
En vergeet niet dat we er voor je zijn. We zien de uitdaging van jullie geboortekanaal en we kunnen je met liefde verzekeren: Alles komt goed.
❤ Bonnie

Over Bonnie Bessem

Bonnie Bessem (1968) is psychologe, auteur, medium en levenscounselor. Bonnie schrijft om mensen te inspireren, aan het denken te zetten en te ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hier kun je je inschrijven voor Bonnie’s nieuwsbrief