Het doolhof

22 april, 2017

Al een paar weken voel ik niet veel van mijn vader. Wat blijkt. Marlou, mijn zusje zegt tegen mij: “Heb jij het ook zo druk met Paps. Hij maakt me nu ‘s nachts wakker”….haha vandaar. Fijn dat ik deze berichten van Marlou ook met jullie kan delen.

<3 Bonnie

Hoi Pap,
Het was zo echt om je te voelen in mijn droom. Jij was daar en het voelde zo vanzelfsprekend. Dan word ik wakker en moet ik helemaal wennen aan het idee dat je er niet meer bent. Niet in fysieke vorm in ieder geval. Hoe gaat het met je?

Hi Poe het gaat goed, het gaat welletjes.
Ik zie ook dat je veel over mij droomt. Gedeeltelijk omdat je dat vanuit jezelf doet maar ook omdat we er zijn en graag met je willen werken. Je voelt erg helder en voelt ook duidelijk onze aanwezigheid daarnaast zie je veel in je dromen hetgeen wij kunnen gebruiken bij communicatie. En heel fijn dat je de tijd hebt genomen om op te staan en ruimte te maken voor communicatie met ons.

Graag gedaan, wat willen jullie komen vertellen?
Het is zo mijn lief kind. We willen je iets laten zien. In jouw mindseye. Ontspan en kijk naar voren en de beelden die je krijgt kun je dan opschrijven.

Ik zag eerst een grote tak zoals beneden in de tuin, daarna een groot landhuis zoals in Frankrijk en daarna een doolhof.
Goed zo Marlou. Over het doolhof willen we graag verder praten. Soms voelt het in het aardse bestaan dat je in een doolhof loopt. Je houdt je vast aan zaken die je hebt geleerd en waarin je hebt gestudeerd om jezelf een richting te geven. Dat is prima maar weet je, dit doolhof staat in een mooie tuin met een groot kasteel en alles ziet er piekfijn uit en is goed georganiseerd. Kijk eens verder dan je neus lang is, durf erop te vertrouwen dat verder dan het dolhof nog vele andere zaken zijn om te ontdekken. Je hoeft alleen mentaal uit je dolhof te stappen en een andere wereld gaat voor je open.

Hoe doe ik dat dan?
Zit stil, sluit je ogen en zie.
Goed dat je de kleurentunnel ziet en erin loopt en dan merk je dat je bang wordt. Terug naar het oude vertrouwde. Dit is ook waarom de mens zo vaak terugkeert naar het doolhof. Je kan het Marlou, er is niets om bang voor te zijn. Ik ben bij je. En je kunt altijd terug keren. Probeer nog maar een keer. Hier zijn de wetten van zwaartekracht en vele andere wetten anders. Hierdoor zie je dingen anders dan anders. Het is een mogelijkheid om out of the box te denken van wat er nu vaak wordt gedaan door de mens. Hokjes geest en blijf in je eigen hokje. Terwijl het zo makkelijk is om er even uit te stappen. Je voelt hoe bevrijdend het is en hoe stil en vredig je ervan wordt. Welkom in mijn wereld Marlou.

Dank je pap. Zo fijn om dit mee te mogen maken. Ik voel alsof ik vlieg hoog tussen de wolken. Mijn gevoel is vredig en vrij. En dan moet ik opeens denken aan een haring. Is dit wat vissen ook voelen? In ieder geval erg mooie ervaring.

Ja Poe, dit wilde ik je graag laten ervaren. Dank je wel dat je bent mee gegaan. Ik wil je nog meer laten zien maar dat een andere keer. Stap maar weer terug in je lichaam in je eigen doolhof van het menselijke leven en dan gaan we volgende keer je andere dingen laten zien.
Dag lieverd.

dag Pap.

Over Bonnie Bessem

Bonnie Bessem (1968) is psychologe, auteur, medium en levenscounselor. Bonnie schrijft om mensen te inspireren, aan het denken te zetten en te ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hier kun je je inschrijven voor Bonnie’s nieuwsbrief