Hemeltaal, de Held & De Levensinitiaties

Deze video gaat over de held die we zijn in ons leven en het pad van de 4 Levensinitiaties hier op aarde.

Over Bonnie Bessem

Bonnie Bessem (1968) is psychologe, auteur, medium en levenscounselor. Bonnie schrijft om mensen te inspireren, aan het denken te zetten en te ondersteunen.

Een reactie op “Hemeltaal, de Held & De Levensinitiaties

  1. Peter Gualterus Hoeboer schreef:

    Dank je hartelijk Bonnie! Dit boek die bij ‘toeval’ is gevonden door Tante Joyce enkele dagen dat ik mij afvroeg hoe ik contact zou kunnen leggen met mijn beste vriendin , Frannie mijn levenspartner, waarvan ik verschillende tekenen heb gekregen uit de ongeziene wereld en waarmee ik stichting blije buren heb opgezet en de balans tussen geest en lichaam heb onderzocht om mensen weer tot zichzelf te laten komen en nog meer zichzelf te kunnen laten zijn dan ze ooit geweest zijn en hen daardoor toegang te bieden tot een volwaardig leven van welzijn en geluk.

    Jouw boek zal mij daar nog beter mee helpen en vraag mij af of het contact wat ik met een medium moet zoeken mij zou kunnen leiden naar jouw begeleiding hierin.

    Vriendelijke groetjes peter
    Telefonisch Bereikbaar op 0685854442

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hier kun je je inschrijven voor Bonnie’s nieuwsbrief