De Zon

De Zon

Verbinding maken met je eigen ziel. Met deze visualisatie worden we ons bewust van onze essentie.

Over Bonnie Bessem

Bonnie Bessem (1968) is psychologe, auteur, medium en levenscounselor. Bonnie schrijft om mensen te inspireren, aan het denken te zetten en te ondersteunen.

8 reacties op “De Zon

 1. Roos schreef:

  Hoi Bonnie,
  Net deze meditatie gedaan nadat deze genoemd werd in de podcast met Claire van den Heuvel. Bijzonder vond ik dat mijn zon er niet uitzag als de gebruikelijke zon, ik zag voortdurend een kwal die door de oceaan zweefde…. voelde wel net zo warm als de zon. Dank

 2. Anneke schreef:

  Hallo Bonnie
  Ik luister vaak naar jou podcast met Yvette.
  De meditatie met de zon is heel fijn , maar de intentie meditatie is prachtig .
  dank je wel
  warme groet Anneke

 3. Wil schreef:

  Lieve Bonnie , ik luister met zoveel plezier naar jou stem , zo rustgevend , heerlijke meditaties, ondanks dat het mij nog niet helemaal lukt om ze volledig te luisteren , vorig jaar is mijn man overleden en de meditaties maken dan veel los . Maar het doet mij in ieder goed , dank je wel . Liefs Wil

 4. Joke schreef:

  Lieve Bonnie
  Veel dank voor jouw dagelijkse inspiraties.Kijk er naar uit elke dag.Ondanks mijn leeftijd,(73jr),mag ik van je leren,ook om mijn hart naar mezelf te openen.
  Vanmorgen hoorde ik,dat water je zo goed doet,mijn grootmoeder uit Scheveningen,
  ging tot in haar 70 e levensjaar in de zee zwemmen. Heb fijne herinneringen aan haar.
  Jouw boek Hemeltaal vind ik bijzonder.
  Het klopt dat mijn zenuwstelsel erg gevoelig is,en dat meer verbinding met mijn hoger Zelf,aan de orde is,diep verlangen daarna. Ook om mijn depressies te overwinnen.
  Nogmaals veel dank,veel liefs voor jou . van Joke Gielbert geboren en getogen in Scheveningen ,woon sinds 1970 in het noorden .

 5. Ilona schreef:

  Hi Lieve Vrouwe Bonnie!
  Fijn dat ik je weer op mijn spoor tegenkwam. Ooit was ik na een een ‘course’ bij Tijn Touber bij jou thuis geweest. Ongeveer 14 jaar geleden! Wat ben jij mooi verder gegaan, chapeau! Heerlijk om je zo sterk in je kracht te zien, heel warm!
  Een vraagje: ik heb je meerdere keren ‘google’ maar even horen zeggen…vind je Ecosia niet fijner om aan te raden?!

  Veel Liefde en Licht voor ieder die jij op je pad ontmoet, Bonnie❣️?

 6. Jet VD bogaart schreef:

  Ik heb de zon meditatie 2 samen gedaan met een vriendin van mij ik vond deze zo fijn kan ik deze ook ergens downloaden of kopen zodat ik deze regelmatig zelf thuis kan doen?

 7. Ineke schreef:

  Wat een heerlijke meditatie. Dank je wel lieve Bonnie. De Zon in mijzelf waar ik zo’n mooi verbinding mee heb wordt zo nog intenser. Ik ervaar dat ik ga stralen . Ik voel me Liefdevol, Licht, krachtig ,Vredig en Beschermd. En ervaar een zachte innerlijke leiding . SCHITTEREND. Dank je wel ?

 8. Mimi schreef:

  Hoe houd ik mijn zon stralend MEDITATIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hier kun je je inschrijven voor Bonnie’s nieuwsbrief