De wolken van conditioneringen en gehechtheden.

31 mei, 2016

Vandaag direct na de ochtendsessie tijdens de Levensinitiatie week in Zwitserland kwam de volgende boodschap van mijn vader. Het onderwerpen van die ochtend waren de gehechtheden en conditioneringen die ons zo kunnen belemmeren in het leven.

Ha Bon, ja hoor we zijn erbij en willen graag wat toevoegen aan het onderwerp. We willen jullie laten voelen de liefde en eenheid die we in wezen zijn. De liefde is hier zo groot dat we je niet missen maar wel verbonden zijn. Liefde is synoniem voor vrijheid. Het is net zoals de Bron, die zoveel liefde voor je heeft om je alles in het leven te laten scheppen, zowel het licht als het donker. En het is in deze schepping dat zoveel liefde ligt.

De wolken symboliseren je conditioneringen, oordelen, meningen en gehechtheden die je op aarde al vroeg leert. Vanaf de aarde zie je alleen de wolken en realiseer je je vaak niet eens dat er nog een wereld achter ligt. Zo kun je ook naar mensen en gebeurtenissen kijken die plaatsvinden op de aarde. De wolken zijn de programmering en slechts een deel van het zicht. Meestal grijs, beklemmend en iets wat je eigenlijk niet wilt zien. Laat de wolken van je denken, je gewoontes, je conditionering en je willen eens oplossen. Wat zie je dan?
Kijk eens echt naar de wereld achter je conditioneringen? Wat zie je dan in de ogen van de ander?

Liefde Pap….

Zo is het Bon, en niet gemakkelijk om je bewust te worden van de wereld achter de wolken als je nooit anders dan de wolken hebt gezien en je je daar inmiddels aan hebt gehecht. Een andere lucht zou je weleens doen schikken.

Echter, je kunt de wolken niet met wilskracht oplossen.
Wel kun je graven in je herinnering omdat je de wereld achter de wolken, de werkelijkheid, al kent. En wanneer je je herinnert zullen de beelden zich aandienen en zullen de wolken plaats maken voor een totaal ander beeld. Kijk naar de ander en de gebeurtenis en kijk nog meer totdat de wereld er achter zichtbaar wordt.
Stop de wolken niet weg, doe niet alsof ze er niet zijn, of dat je er al gewend bent geraakt, maar kijk, kijk en zie. De wolken zijn al je gehechtheden, je meningen, je conditioneringen kortom je programmering waardoor je de werkelijkheid erachter niet kunt zien.

Contact met de Zon laat de wolken oplossen.
Contact met de waarheid laat al je misvattingen en programmering verdwijnen.
Hoe maakt je contact met die Waarheid?
Ga uit je denken, voel en maak verbinding met je diepere weten of luister naar onze inspiratie. Wij leven namelijk achter de wolken en zien al heel wat meer.

Dank Pap.

Over Bonnie Bessem

Bonnie Bessem (1968) is psychologe, auteur, medium en levenscounselor. Bonnie schrijft om mensen te inspireren, aan het denken te zetten en te ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hier kun je je inschrijven voor Bonnie’s nieuwsbrief