Petra Boek

Dronten • Petraboek.com

​In mijn leven is het altijd belangrijk geweest om mensen te helpen en te ondersteunen in de uitdagingen die men krijgt in het leven. Ik ben inmiddels 25 jaar werkzaam bij de politie en kan zeggen dat mijn eerlijkheid, positieve instelling, intuïtie en empathisch vermogen erg geholpen hebben in dit uitdagende beroep.

In 2008 ben ik begonnen met een driejarige opleiding op het gebied van mediumschap en intuïtie. Voor deze verdere ontwikkeling ben ik jaarlijks te vinden op het Arthur Findlay college in Engeland. In 2015 heb ik mijn onderwijsbevoegdheid behaald en ben de afgelopen jaren voortdurend bezig geweest met coaching. Begin 2016 was voor mij het moment om mijn eigen praktijk te starten in Dronten. Mijn praktijknaam is BeYouDronten, de naam zegt het al. Wees jezelf en wordt de beste versie. In Dronten ben ik ook een spirituele ontwikkelingsgroep gestart om meer mensen de mogelijkheid te geven om zichzelf op dit gebied te ontwikkelen.

Mijn doel is mijn liefde, licht en kennis te verspreiden, waarbij de Levensinitiaties® een geweldige tool is om snel bewust te worden van de belemmeringen die je in de weg staan. Samen komen we erachter wat je nodig hebt. Daarbij sta ik met twee voeten stevig op de grond en ben praktisch ingesteld. Ik geef je tips en tools om je hart te volgen.  Ik zet je weer in je eigen kracht en kan je leren hoe je die inzet om je mooiste leven NU te leven.

Hier kun je je inschrijven voor Bonnie’s nieuwsbrief