Diana Vieveen

Heinenoord • Dibacounseling.nl

Counseling om vanuit je essentie en kracht verbinding te maken met jezelf, zodat je weer leeft vanuit je hart. Voor mij is bovenstaande zin erg belangrijk, eigenlijk essentieel en is iets waar ik zelf elke dag een keus voor maak. In een gezin met drie puberkinderen, mijn praktijk en overige bezigheden is dat nog wel eens een uitdaging. Maar zo heeft iedereen zijn eigen uitdagingen. Ik ben onlangs een nieuwe aangegaan. Schrijven voor Vrouw & Passie, een online magazine dat mij een platform geeft om mijn kennis en ervaringen te delen.
Continue word je gewezen op de verandering in je lijf en denken. Het is confronterend als je het als onvermogen ziet. Het is liefdevol als je het accepteert en weet dat je snel iets kan veranderen aan je agenda. Er tegen vechten heeft geen zin, je vecht tegen jezelf, dus wie wint dit gevecht? Daarbij ben ik van mening dat als we een uitdaging niet goed hebben aangepakt we hem vaak later nog een keer krijgen. Soms in een andere vorm maar in hetgeen we nog moeten leren, bijna gelijk. Je wordt uitgedaagd om stil te zijn. Luister en zoek het antwoord in jezelf. Leer (weer) luisteren naar jezelf, je intuïtie.
Ik geef o.a. prachtige trainingen om je bewust te maken van je gedragspatronen, een balans te vinden waar je gelukkig mee bent omdat je zo je leven ten volle kunt leven. Laat je uitdagen en maak een afspraak om samen te gaan kijken wat het beste past bij je ontwikkeling! Tot gauw!

Hier kun je je inschrijven voor Bonnie’s nieuwsbrief