Blijf op de hoogte van Bonnie’s nieuws, blogs en aanbiedingen

Annemieke Hillen

Den Haag • Hartvoorrouw.nl

Na jaren secretarieel werk gedaan te hebben werd ik fulltime moeder. In die periode volgde ik verschillende cursussen, waaronder Reiki I, II en III, en heb ik ervaren dat ik het mooi vind om met mensen te werken die een verlies hebben meegemaakt en besloot me te oriënteren op studies op dit gebied. Na de opleiding Omgaan met verlies Kinderen & Jongeren bij het Land van Rouw, Riet Fiddelaers – Jaspers en Sabine Noten, heb ik de opleiding Stervensbegeleiding bij het Nederlands Instituut voor Stervensbegeleiding gedaan.

Met Hart voor Rouw, mijn praktijk voor kinderen, jongeren en volwassenen, probeer ik de spanning weg te nemen die er rond verlies, overlijden en rouw kan ontstaan. Ik bied een veilige omgeving waarin we samen kijken wat nodig is om het leven opnieuw vorm te geven, om te kunnen aanvaarden dat je leven veranderd is.
Op het pad van de spirituele ontwikkeling, kwam ik in contact met Bonnie Bessem en het LevensCollege.
Het is fijn om nu ook met de Levensinitiaties® te kunnen werken.  Mijn doel is mijn praktijk uit te breiden en handvatten te bieden voor de uitdagingen die we in ons leven tegen komen op het emotionele-, mentale-spirituele- en fysieke vlak.