De dood, bijna doodervaring en thuiskomen

Deze aflevering van de Levensinspiratie podcast gaat over de dood, bijna dood ervaringen en over thuiskomen in de ongeziene wereld.
Geef alsjeblieft in de comments een reactie en deel de podcast zodat we bij veel meer mensen de angst voor de dood mogen verminderen.

liefs Bonnie

Over Bonnie Bessem

Bonnie Bessem (1968) is psychologe, auteur, medium en levenscounselor. Bonnie schrijft om mensen te inspireren, aan het denken te zetten en te ondersteunen.

2 reacties op “De dood, bijna doodervaring en thuiskomen

 1. Corrie Flederus schreef:

  Lieve Bonnie,
  Wat mooi. Ruim anderhalf jaar geleden is mijn man naar huis gegaan. Toch wel onverwacht. De volgende dag heb ik steeds maar weer geroepen, waan ben je?
  Ik heb hemeltaal steeds weer gelezen en ik weet nu waar hij is. Hij is en dat voel ik ook vaak heel dichtbij, misschien wel dichterbij dan ooit. Helaas vinden zoveel mensen aan wie ik dat vertel het maar onzin. Dat vind ik heel jammer, je durft het eigenlijk niet meer te uiten. Het bracht mij ook wel aan het twijfelen, maar nu niet meer.
  Dank je wel voor deze mooie podcast en visualisatie.
  Lieve groet, Corrie

 2. Saskia de Haas schreef:

  Mooie podcast.
  Ik voel en weet en begrijp wat je zegt.

  Maar toch blijven er op menselijke wijze nog zoveel vragen. Waarom????

  Vooral zo miljarden mensen zoveel miljarden zielen.
  Het is waardevol. Maar het waarom blijft.

  Mijn 90 jarige zei. Blijf je weg volgen op de manier waarop je het doet. Blijf je liefde uitstralen daarvoor ben je hier. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hier kun je je inschrijven voor Bonnie’s nieuwsbrief