Hier kun je je inschrijven voor Bonnie’s nieuwsbrief

Aflevering 24 – als het Goddelijke ook naar jou verlangt

Als ik dat waar ik naar verlang achterna ren,
zijn mijn dagen een hel van stress en angst.
Als ik stil zit op mijn plek van geduld,
vloeit alles wat ik nodig heb naar me toe zonder moeite.
Hieruit heb ik begrepen dat datgene waarnaar ik verlang,
ook verlangt naar mij.
Als het zich niet naar me toe laat lokken,
moet het wel naar me toe komen.
RUMI

Over Bonnie Bessem

Bonnie Bessem (1968) is psychologe, auteur, medium en levenscounselor. Bonnie schrijft om mensen te inspireren, aan het denken te zetten en te ondersteunen. Op dit moment schrijft ze over de boodschappen die ze ontvangt van haar vader die 28 juli 2015 naar huis is gegaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *