18 Februari

18 februari, 2016

Ha Pap

Ha Bon, ik wil je vragen hoe het met je gaat, maar dat kan ik al zien. Door de kleuren om je heen. Je hebt veel blauw om je heen, de communicatie in al haar vormen, maar ik zie ook donkerder blauw omdat je zit te piekeren. Ook een vorm van communicatie maar zonder het vaak gewenste resultaat. Dit verkrampt letterlijk je hoofd en ik ben blij dat je besluit met mij te communiceren, dan zullen we de kanalen weer wat lichter maken. 

Oh fijn Pap, ja piekeren… vandaag hadden we de trainingsdag over lucht. De beproeving om van het lagere denken naar het hogere denken te komen. Ben eigenlijk wel benieuwd Pap, hoe jij daar nu tegenaan kijkt, tegen de beproevingen die ik in mijn boek beschrijf en hoe je daarmee om kunt gaan.

Lieve Bon, je merkt zelf al hoe goed het voor mensen om je heen werkt, hoe hun denken een stuk lichter is geworden. Hoe lichter je denken, hoe meer je in staat bent om de waarheid te horen. Je kunt dus letterlijk de zwaarte voelen in je hoofd als je zware, negatieve of angstige gedachten hebt. Denk je aan liefde en licht dan wordt het licht. Het is inderdaad een beproeving op de aarde, om niet mee te gaan in de angst of strijdt en vooral niet in de gedachten over afgescheidenheid.

Daarnaast Bon, heb je veel geel om je heen, omdat je zo nieuwsgierig bent en altijd maar bezig bent met onderzoeken. Dit ken ik maar al te goed, omdat ik dat ook zo had. Altijd maar zoeken en zoeken. De valkuil is dat je er dan niet bent. Je bent aan het zoeken….maar je bent niet aanwezig in het nu. Daardoor kijk je niet altijd goed naar de dierbaren om je heen . Nieuwsgierigheid is prima, maar ook ik vergat af en toe de mensen die dicht om mij heen stonden. Let daar op Bon.

Ja begrijp ik volledig en voel hem ook. Dank voor je herinnering hieraan. Zal ik beter op letten. Maar ik wil ook zo veel. Allemaal mooie dingen hoor! En ik wil graag zoveel licht verspreiden.

Ja een idealist, net als je vader. En toch…je weet wel wat ik bedoel. Neem bewust de tijd om er te zijn. Niet om ons te horen of om de inspiratiestroom op te vangen maar er te zijn, thuis bij je gezin.
Goed nu komt er ook wat rood bij hahaha.

Leuk Pap!
Goed, ander onderwerp. Er waren vragen over de tunnel waar je doorheen gaat als je overlijdt. Ga je daar altijd doorheen en waarom? En wat als je dat niet doet?

Ja Bon, de tunnel komt door de snelheid die ontstaat om naar de andere dimensie te gaan. Heeft trouwens niet zoveel met plaats te maken maar met de snelheid. Niet iedereen zal dit trouwens als een tunnel ervaren. Het kan ook een wit licht zijn of een wakker worden in een plek met onbeschrijfelijk veel liefde. Toen ik uit mijn lichaam ging werd ik snel meegenomen naar een mooie plek in de natuur omdat ik daar zo van hou. Mijn liefde ligt daar dus dat laat zich zien. Ook naar wie ik liefde voel kwamen in mijn gezichtsveld. Dat waarnaar je liefde stroomt laat zich zien. Daarna wordt je blikveld groter en zie je meer dan je korte leven op de aarde. Dan zie je meer, doordat je liefde steeds groter wordt. Heb je niet gemerkt dat wanneer je meer liefde voelt Bon je wereld groter wordt?

Mooi gezegd Pap, ja nu je het zo zegt valt er wel een kwartje.

Zo is het ook hier. Soms zie je nog maar een klein stukje omdat je nog weinig liefde toelaat. Dit komt doordat we op aarde die rare programmering krijgen dat liefde eng is en pijn doet. Zo moet je hier in het begin even wennen en het toelaten. Nu is hier zo veel liefde, en dus ook licht, dat je snel beter gaat zien. En dan kun je ook met liefde kijken naar je leven op aarde en hoe die in verhouding staat met het geheel. Het geheel bestaat uit alle mogelijke bestaansvormen waartoe je behoort. Goed, dit is niet gemakkelijk om uit te leggen. Ik heb je eerder vertelt over het zijn van een cel in een lichaam en dat je telkens kunt besluiten om een andere cel te zijn. Van de tenen of haren, noem maar op. Het is mooi om hier het geheel te ontdekken en te herinneren. Wat jij als cel deed op die ene plek in het grotere geheel. En dan gaat het leven door in al haar mogelijkheden. Ook hier. Dus niet 1 plek zoals die er uit ziet maar meerdere mogelijkheden dan je kunt bedenken. 

Zie jij wat er hier gebeurt Pap?

Ja Bon, ik zie meer dan toen ik op aarde was. Ik zie ook je gedachten en de kleuren zoals ik eerder beschreef. Die hebben alle informatie over hoe jij denkt en wat je voelt in zich. Daarnaast kan ik ook zien wie je van essentie bent en ik kan de lichten van de mensen op aarde zien. 

Dag lieve Bon, genoeg. 

Ik moet opeens denken aan de bedverhaaltjes die je vroeger vertelde toen we klein waren. En nu vertel je weer verhaaltjes…..dag Pap.

Dag Bon.

Deze berichten kun je met liefde delen.
Volg op fb: https://www.facebook.com/Inspiratie-boodschappen-uit-de-on…/
Volg in het Engels: https://www.facebook.com/Mediumship-Spirit-Messages-338335…/
www.bonniebessem.com
copyright 2016

Over Bonnie Bessem

Bonnie Bessem (1968) is psychologe, auteur, medium en levenscounselor. Bonnie schrijft om mensen te inspireren, aan het denken te zetten en te ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hier kun je je inschrijven voor Bonnie’s nieuwsbrief