11 april stille zaterdag – ik wil weten over Corona, 5G, de verborgen agenda’s achter de politieke leiders, complottheorie of echt waar…enz

11 april, 2020

Ha Pap en de broederschap,

 

Ik voel jullie aanwezigheid en ik weet ook dat jullie mijn vragen weten. Zoals jullie weten doe ik veel onderzoek en lees ik van alles. Interessant vind ik het instagram account van RoberjfKennedy jr die zeer sterk van leer gaat tegen het hele vaccinatieprogramma van Bill Gates. De documentaire Fall of the Cabal liegt er niet om en ik blijf twijfelen over de pandemie Corona. Ik weet dat er mensen aan overlijden hoor en dat is pijnlijk en heel verdrietig is maar als je het bekijkt in het grotere geheel dat is dit relatief een ongelofelijk klein percentage met 500.000 wereldwijd mensen die alleen aan de griep overlijden. Ik ben er ook mee eens dat dit wat anders is. Maar hart en vaat ziekten of kanker overlijden er jaarlijks miljoenen ….We leggen niet een wereld plat als er een forse griep over de planeet gaat. Wat is er toch allemaal aan de hand.

 

“Lieve Bon,

Adem maar even eerst haha. We voelen je vragen en die vragen spelen nu bij veel mensen en dat is goed want het is zo belangrijk dat de mens leert luisteren naar zijn/haar eigen hart in plaats van het aannemen van kennis van een ander. Het hart weet en het denken gokt en doet aannames. Ga naar binnen en voel!

 

Dat wat er op jullie aarde gebeurt kun je vanaf verschillende perspectieven bekijken.

In ieder geval roept het veel verschillende gevoelens op. Zoals we al eerder vertelden is alles liefde. Haat, wrok, boosheid is een te kort aan diezelfde energie namelijk liefde. Het is een andere frequentie.

 

We bieden je graag een wat hoger perspectief. Niet die alleen vanuit jouw persoonlijke omgeving onder aan de berg met alle schaduwen. Niet vanuit wat er nou precies op de aarde afspeelt en of dat goed of slecht is, halverwege de berg waar jij denkt het al te snappen. Niet het perspectief met een oordeel. Vanuit het perspectief boven de berg.

Wij zien een prachtige ontwikkeling. Op verschillende niveau’s worden mensen wakker. Hoe lang leven we als mensheid niet al ons dagelijks leven zonder echt na te denken. Door de enorme influx van licht en hogere frequenties worden de lagere frequenties zichtbaar voor steeds meer mensen.

 

Jij als mens wordt al jaren beïnvloed door jouw eigen denken.

Jij als mens wordt al jaren beïnvloed door machthebbers op aarde.

Jij als mensheid wordt al eeuwen beïnvloed door de andere dimensies.

Net zoals ook jij, jouw denken, de aarde en het universum beïnvloed.

 

Positief en negatief beïnvloed. Dit is een feit niet om angstig over te worden maar om te begrijpen vanuit een hoger perspectief. Dat wat je in het geheel ziet zie je ook in het ene.

 

Laten we het even klein houden: Kijk naar hoe jij gestuurd wordt door jouw denken in positieve of negatieve gedachten en daardoor gevoelens. Deze reflectie zie je op aarde met mensen die prachtige dingen doen en bouwen. Mensen die angstig zijn en het leven niet meer kunnen omarmen. Mensen die de macht grijpen en op grote schaal aan beïnvloeding doen.

 

Wees niet bang voor wat zichtbaar wordt in de wereld. Probeer eerst jouw duisternis te verlichten. Zoals we eerder al hebben aangegeven worden we vaak pas echt wakker door een nachtmerrie. De nachtmerrie dient het hogere doel. Nu kun je ook op verschillende lagen wakker worden:

  • Ontdekken dat je je eigen hel en hemel kunt creëren door hoe je denkt en voelt.
  • Ontdekken dat hier op de aarde veel dingen gebeuren waarvan je vindt dat ze niet kloppen en duistere creaties zijn.
  • Ontdekken dat er hogere dimensies aanwezig zijn om de mens terug te leiden naar hun eigen essentie.

 

We zitten nu net voor Pasen….de opstanding. De opstanding van ons ware zelf. Dan ontdek je je niet ware zelf en alles wat dat heeft gecreëerd op aarde. De opstanding was voor Jezus ook niet gemakkelijk omdat hij eerst moest sterven. Wat mag er in jou sterven? Wat mag er in de wereld sterven? Wat kan het licht in jou en op aarde niet meer verdragen?

 

Er is 1 essentieel punt om te begrijpen. Jij, ja jij bent de sleutel om de ware zelf in jou te ontdekken en het vuur te ontvlammen. Het vuur zal dat veteren wat jij niet bent. En ja dat kan zeker wat emoties geven. Emoties zijn boodschappers en is niet iets wat je hoeft te vrezen.

 

Samen zal het goddelijk vuur enorm worden.

 

Om even terug te komen op de praktische vragen van je Bon want we voelen je ongeduld.

Ja er zijn manifestaties op aarde die in de laagste frequenties van liefde zitten. Sterker nog daar is de liefde bijna niet meer te vinden. Dat kun je zien als donker of onlicht. Er is geen liefde en daardoor geen licht. Maar dat kun je zelf ook wel zien.  Wij hebben daar echter geen oordeel over…dit zijn creaties. Dit is mogelijk te creëren of je kunt vanuit het hoogste licht en liefde creëren. Vanuit je hart, vanuit je ziel, vanuit je essentie.

 

Wees vol vertrouwen en leer je eigen hart en ziel te volgen. Doe geen aannames maar laat het door het filter gaan van liefde. Wel of geen vaccinaties is niet de vraag want ieder mens mag dat zelf voelen en beslissen. Ook al besluit een klein groepje op de aarde dat het verplicht moet zijn. Als het overgrote deel na zorgvuldige overweging in het hart via het filter van liefde iets besluit niet te doen of juist wel wat denk je dat er dan gebeurt?

Jij bent bevoegd tot het nemen van beslissen. Start met het beslissen over wat je wel en niet wilt denken en gebruik het filter van liefde om te onderscheiden.”

 

Ja die begrip ik en toch is er een deel wat nu even de waarheid wil weten.

 

“Lieve Bon, je weet heel goed wat waarheid is en alles daarom heen zijn creaties. Maak je eens los van dit spel van schaduwen van de mind….. Kom weer tot worden….

Heb vertrouwen en stijg even op naar onze dimensie…..kun je voelen dat alles weer goed komt. De mens wordt wakker, dus ook voor de schaduwen…en stijgt naar het hogere niveau. Terug naar huis, terug in de herinnering besloten in onze ziel.

Alles komt goed schatje.”

Ja Pap, dat zeg ik altijd…..

“Haha volledig beïnvloed, maar wie door wie of zijn we samen één?”

 

 

Over Bonnie Bessem

Bonnie Bessem (1968) is psychologe, auteur, medium en levenscounselor. Bonnie schrijft om mensen te inspireren, aan het denken te zetten en te ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hier kun je je inschrijven voor Bonnie’s nieuwsbrief